Programa electoral

Guanyem Cerdanyola, compartim el futur

Les eleccions municipals del proper maig de 2019 seran un moment molt mportant per la ciutat de Cerdanyola. Des de Guanyem Cerdanyola volem rellançar i consolidar un govern que treballi per a la ciutat i que barri el pas als partits que defensen la repressió, duen a terme les retallades i són còmplices del 155. Un govern valent, a qui no li faci por governar i afrontar els reptes que té per davant Cerdanyola.

Per això amb aquest programa que presentem aquí des de Guanyem Cerdanyola volem superar la dinàmica de blocs i centrar-nos en Cerdanyola tot definint-nos sense complexos com pesones marcadament republicanes, progressistes, feministes i ecologistes. Defensant inequívocament l’empoderament popular, els drets i les llibertats democràtiques així com el
dret a l’autodeterminació. 

Cerdanyola ha crescut molt en població en els darrers anys. La seva proximitat a la UAB i a Barcelona, la seva ubicació al bell mig del creuament de la C-58 amb l’AP7 i les seves bones connexions de transport públic (RENFE i Ferrocarrils), l’han fet molt atractiva per a estudiants i gent que fuig dels alts preus de Barcelona.

Aquestes potencialitats s’han convertit sovint en problemàtiques: increment dels preus d’habitatge, poca implicació en la vida social, cultural i comercial de la ciutat i en general, una manca d’un sentit de pertinença. Molts habitants de la nostra ciutat viuen a Cerdanyola però no es senten de Cerdanyola.

Creiem que cal revertir aquesta situació. I que cal un programa de transformació social des de la radicalitat democràtica i capaç de resoldre els problemes i necessitats de la ciutadania. Per això presentem quelcom més que un programa electoral, presentem una visió per la ciutat per als propers anys, presentem el projecte de ciutat de Guanyem Cerdanyola estructurat en
quatre eixos:

  • Una ciutat justa
  • Una ciutat viva
  • Una ciutat amable
  • Una ciutat equipada

 

Consulta el Programa electoral de Guanyem Cerdanyola